Tervetuloa uudelle kohinoor.fi-sivustolle! Teemme vielä pieniä muutostöitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen liittyen, ota meihin yhteyttä: .

Kohinoor-timanttikorut

Kohinoor on Kultakeskus Oy:n laadukkaiden timanttikorujen tuotemerkki. Kohinoor-timanttikorut syntyvät Kultakeskuksen omien muotoilijoiden Assi Arnimaan ja Sami Laatikaisen suunnittelutyön tuloksena Hämeenlinnassa.

Rakkaudella

Kun jokin asia on sinulle tärkeä, teet sen rakkaudella. Meille kultakeskuslaisille on tärkeää, että valmistamamme korut tuovat iloa elämäsi tärkeimmissä hetkissä, arjessa ja juhlassa. Siksi teemme kaikkemme, jotta Kohinoor-korusi sädehtisi vuosia ja vuosikymmeniä tästä eteenpäin. Kestävää ja kaunista, rakkaudella.

Kohinoor-timanttikorut - laadukasta kultasepäntyötä Hämeenlinnasta

Tarina

Kultakeskuksen satavuotinen kokemus ja Kohinoor-timanttikorujen matka 1960-luvulta tähän päivään antavat meille ainutlaatuisen ymmärryksen ja ammattitaidon korujen valmistuksesta. Olemme nähneet monta myrskyä ja nousukautta, jotka ovat ohjanneet meitä uudistumaan pärjätäksemme muuttuvassa maailmassa.

Tänä päivänä Kohinoor-korujen takaa löytyy valtava määrä perinteistä kultasepän ammattitaitoa, mutta myös uusiin teknologioihin liittyvää osaamista. Juuri monipuolinen osaaminen ja asiakkaidemme kuunteleminen ovat valttikorttejamme!

Mallisto

Kultakeskuksen omat muotoilijat Assi Arnimaa ja Sami Laatikainen vastaavat Kohinoor-korujen suunnittelusta. Molempien kokemus ja vankka kultasepän ammattitaito takaavat, että jokainen korun yksityiskohta on huolella mietitty jo suunnitteluvaiheessa.

Kohinoor-mallisto koostuu tuoteperheistä, joista jokainen on tyylillisesti oma kokonaisuutensa. Suunnittelussa on kuitenkin huomioitu, että eri tuoteperheiden korut ovat yhdisteltävissä keskenään. Halusitpa vähäeleisen yksikivisen sormuksen tai koristeellisemman sormusyhdistelmän, voimme aina tarjota laadukkaasti valmistetun ja aikaa kestävän vaihtoehdon. Oman Kohinoor-timanttikorumallistomme lisäksi tarjoamme täydentäviä mallistoja pitkäaikaisilta kansainvälisiltä yhteistyökumppaneiltamme.

Kaikki valmistamamme timanttikorut ovat kierrätyskultaa ja niissä käytetään tarkasti valikoituja, laadukkaita timantteja ja jalokiviä. Kohinoor-korut on suunniteltu ilahduttamaan ja kestämään käytössäsi vuosikymmeniä, mutta muistathan myös pitää hyvää huolta arvokkaista koruistasi! Jos sinulla on kysyttävää Kohinoor-korujesi huollosta tai korjauksesta, voit aina ottaa meihin yhteyttä.

Kohinoor-timanttikoruille on myönnetty Avainlippu ja Design from Finland -tunnukset osoituksena suomalaisesta työstä ja muotoilusta.

Arvot

Rakkaudella tehty
Kohinoor-koru on suunniteltu ja valmistettu sinua varten. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja toteutamme ainutlaatuisetkin unelmat. Ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat, että jokainen työvaihe on rakkaudella tehty.

Huolella harkittu
Kohinoor-korut on tehty kestämään vuosikymmeniä. Suunnittelua ohjaavat aina kestävyys, käytettävyys ja ajattomuus. Jokainen korun yksityiskohta on huolella harkittu.

Lähellä sinua
Suomalainen työ ja osaaminen merkitsevät meille paljon. Olemme täällä Hämeenlinnassa, lähellä sinua.

Kultaseppä-muotoilijat Kohinoor-timanttisormusten takaa: Assi Arnimaa ja Sami Laatikainen

Kultakeskus Oy / Kohinoor-timanttikorut

Paroistentie 2
13600 Hämeenlinna


p. (03) 65 711

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä