Tervetuloa uudelle kohinoor.fi-sivustolle! Teemme vielä pieniä muutostöitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen liittyen, ota meihin yhteyttä: .

Korut

Kohinoor on Kultakeskus Oy:n laadukkaiden timanttikorujen tuotemerkki. Kohinoor-timanttikorut syntyvät Kultakeskuksen omien muotoilijoiden Assi Arnimaan ja Sami Laatikaisen suunnittelutyön tuloksena Hämeenlinnassa.

Kohinoor-mallisto koostuu timanttisormuksista, -riipuksista ja -kaulakoruista sekä -korvakoruista. Kaikki valmistamamme timanttikorut ovat kierrätyskultaa ja niissä käytetään tarkasti valikoituja timantteja ja jalokiviä. Monipuolisuus on vahvuutemme ja voimme joustavasti valmistaa timanttikoruista kelta-, valko- tai punakultaisen version erilaisilla timanttilaaduilla tai korvata luonnontimantit toiveesi mukaan esimerkiksi laboratoriotimanteilla.

Kattavan timanttikorumalliston lisäksi valmistamme myös muita kultakoruja, joista kihlasormukset ovat erityisosaamistamme. Laajasta kihlasormusten valikoimasta löytyy klassisia malleja eri leveyksillä ja viimeistelyillä. Duetto-malliston tyylikkäät, kuvioidut design-sormukset ovat puolestaan täydellinen valinta niille, jotka haluavat erottautua ainutlaatuisella ja vahvalla tyylillä. Laadukkaita Duetto-malliston sormuksia on saatavilla klassisina kelta- ja valkokultaisina versioina sekä elegantin mustana, zirkoniumista valmistettuna.

Timanttikorujen ja kihlasormusten lisäksi valikoimaamme täydentää trendikäs Kohinoor DECO -kultakorumallisto, jonka viehätysvoima piilee yksinkertaisessa ja ajattomassa muotoilussa sekä kiinnostavissa yksityiskohdissa. Kohinoor DECO -mallistoon kuuluu korvakoruja, sormuksia, rannekoruja ja riipuksia.

Kultakeskus Oy / Kohinoor-timanttikorut

Paroistentie 2
13600 Hämeenlinna


p. (03) 65 711

Suodattimet

Tyhjennä