Tervetuloa uudelle kohinoor.fi-sivustolle! Teemme vielä pieniä muutostöitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen liittyen, ota meihin yhteyttä: .

Ajankohtaista

24.11.2023

Ihastuttava, uusi Kohinoor DECO

Saammeko esitellä: Uusi Kohinoor-Deco kultakorumallisto!

Anna lahja, joka säilyttää arvonsa ja merkityksensä vuosien varrella. Joulun lahjapaketissa Kohinoor-timanttikorut ja uudet DECO-kultakorut ovat aikaa kestävää kauneutta ja tunnetta. Kantajalleen ne kertovat tarinaa rakkaudesta, välittämisestä ja skandinaavisesta muotoilusta.

Uudistettu DECO-mallisto kattaa riipukset, sormukset, sekä ranne- ja korvakorut, jotka ovat valmistettu aina 14K keltakullasta. Trendikäs keltakulta tuo iholle auringonsäteiden hehkua, muistoja kesästä. Korut sopivat täydellisesti niin arkipukeutumiseen kuin juhla-asuihinkin! Mallisto kuplii iloa ja optimismia ja korujen viehätysvoima piileekin yksinkertaisessa ja ajattomassa muotoilussa sekä kiinnostavissa yksityiskohdissa.

Kohinoor tunnetaan Kultakeskuksen laadukkaana timanttikorubrändinä ja uusi Kohinoor DECO-sarja täydentää mallistoa siroilla ja ajattomilla kultakoruilla. Aivan kuten Kohinoor-timanttikorujen, myös DECO-kultakorujen muotoilusta vastaavat Kultakeskuksen omat suunnittelijat.

Tutustu Kohinoor DECO -kultakoruihin

Löydä oma Kohinoor-jälleenmyyjäsi

Kultakeskus Oy / Kohinoor-timanttikorut

Paroistentie 2
13600 Hämeenlinna


p. (03) 65 711

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä