Tervetuloa uudelle kohinoor.fi-sivustolle! Teemme vielä pieniä muutostöitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen liittyen, ota meihin yhteyttä: .

Ajankohtaista

19.12.2023

Tutustu talven Kohinoor-uutuuksiin!

Esittelyssä talven uudet Kohinoor-timanttikorut

Tässä artikkelissa esittelemme talven 2023-2024 Kohinoor-uutuuskorut! Yhteinen nimittäjä monille uusille koruillemme on siro muotokieli, jossa timantit tai muut jalokivet loistavat pääosassa. Timanttien ohella suunnittelijoidemme luomuksissa hohtavatkin helmet ja säihkyvät hempeän sävyiset jalokivet!

Dahlia-timanttikorut

Kukkamaisista muodoista tuttu Dahlia-tuoteperhe on täydentynyt uusilla malleilla!

Dahlia-sarjan uusi halo-sormus on varsinainen kultasepän taidonnäyte! Keskitimantin ympärille on taitavasti istutettu kahdeksan huolella valittua ympärystimanttia, jotka yhdessä saavat aikaan vertaansa vaille olevan hehkun.

Uuden Dahlia-rivisormuksen yksinkertainen muotoilu korostaa timanttien puhdasta kauneutta ja tekee sormuksesta ajattoman valinnan jokaiseen hetkeen!

Dahlia-korut on suunnitellut Sami Laatikainen ja sarjaan uutuuksiin kuuluvat myös riipus sekä korvakorut.

Celeste-helmikorut

Assi Arnimaan suunnittelemat Celeste-korut ovat saaneet uudet, ihastuttavat sisaret makeanveden helmillä! Sarjaan kuuluvat sormusriipus ja korvakorut. Täydellinen lahjaidea, jota voi myöhemmin täydentää sarjan muilla koruilla!

Rosa akvamariinilla ja timanteilla

Rosa-korut ovat siroja ja naisellisia. Assi Arnimaan suunnitteleman tuoteperheen uusimmassa tulokkaassa hohtaa timanttien rinnalla ovaalin muotoinen akvamariini. Sormus on samaan aikaan klassinen ja omaleimainen!

Rytmi-sarjan uutuus: Myrsky

Kihlamallistomme uusin tulokas Myrsky kuohuu voimakasta ja vahvaa tunnetta! Sormuksen kuvioinnissa voi aistia ristiaallokon voiman ja toisiaan vasten lyövät aallot ennen kuin ne sulavat yhdeksi. Myrsky-sormukset ovat saatavilla kelta-valko- ja punakultaisina.

Tutustu myös uusiin Kohinoor DECO -kultakoruihin! Kohinoor tunnetaan Kultakeskuksen laadukkaana timanttikorubrändinä ja uusi Kohinoor DECO-sarja täydentää mallistoa siroilla ja ajattomilla kultakoruilla. Aivan kuten Kohinoor-timanttikorujen, myös DECO-kultakorujen muotoilusta vastaavat Kultakeskuksen omat suunnittelijat.

Tutustu Kohinoor DECO -kultakoruihin

Löydä oma Kohinoor-jälleenmyyjäsi

Kultakeskus Oy / Kohinoor-timanttikorut

Paroistentie 2
13600 Hämeenlinna


p. (03) 65 711

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä