Tervetuloa uudelle kohinoor.fi-sivustolle! Teemme vielä pieniä muutostöitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tilaukseen liittyen, ota meihin yhteyttä: .

Ajankohtaista

25.05.2023

Esittelyssä Kesän 2023 Kohinoor-uutuudet!

Kultakeskuksen omat muotoilijat Assi Arnimaa ja Sami Laatikainen vastaavat Kohinoor-korujen suunnittelusta. Molempien kokemus ja vankka kultasepän ammattitaito takaavat, että jokainen korun yksityiskohta on huolella mietitty jo suunnitteluvaiheessa. Juuri pienet, mutta kiinnostavat yksityiskohdat ja korujen yhdisteltävyys puhuttelevat uutuuskoruissa tänä kesänä. Uudet mallit ovat jatkoa rakastettujen koruperheidemme Claran, Rosan ja Swanin tarinoihin!

Clara-timanttisormukset

Herkän ja romanttisen Claran muoto on kauniin pitsimäinen. Siroissa uutuussormuksissa on useita timantteja, joita ympäröi kaunis krysanttireunus. Kaikki uudet Clara-sormukset on saatavilla kelta-, valko- ja punakultaisina. Design Sami Laatikainen.

Clara -riipukset ja korvakorut

Siroissa riipuksessa ja korvakoruissa on kaksi timanttia, joita ympäröivä krysanttireunus muodostaa ikuisuuden tai äärettömyyden symbolin (∞). Riipus myydään ilman ketjua ja korvakoruissa on tappikiinnitys. Saatavilla kelta-, valko- ja punakultaisena.

Siroissa valkokultaisissa Clara-korvakoruissa on 0,03 H/Si timantit ja riippuvassa alaosassa hempeän vaaleanpunainen 3 mm morganiitti. Korvakoruissa on tappikiinnitys. Näistä ihastuttavista uutuuskorvakoruista on saatavilla erilaisia väri- ja jalokiviyhdistelmiä!

Tutustu Clara-timanttikoruihin

Rosa-timanttisormus cushion cut -morganiitilla

Rosa-timanttikorut ovat siroja ja naisellisia. Tämän kapearunkoisen sormuksen keskellä hohtaa 6 mm cushion cut -morganiitti ja sivuilla on 10 timanttia, yhteensä 0,10 H/Si. Täydellinen valinta, jos etsii kaunista ja klassista sormusta, jonka muotoilu kestää aikaa! Sormus on saatavilla kelta-, valko ja punakultaisena. Design Assi Arnimaa.

Tutustu Rosa-koruihin

Swan-timanttisormus makeanveden helmellä

Swan on muodoltaan leikkisä, mutta yhtä aikaa näyttävä timanttikoru. Upeassa sormuksessa 6 mm makeanveden helmeä ympäröivät krysanttireunus ja lehtimäiseen kuvioon istutetut 16 timanttia. Heleä kokonaisuus tuo mieleen vasta puhjenneen kukan! Timantit yhteensä 0,08 H/Vs.

Tutustu Swan-timanttikoruihin

Duetto Black Edition -sormukset

Duetto Black Edition-sormus on rohkea ja näyttävä valinta perinteisen kultasormuksen sijasta! Zirkoniumista valmistetut sormukset on saatavilla nyt myös kapeammalla 4,5mm leveydellä. Valittavanasi on kelta-valko- tai punakultainen versio! Uutuussormus on saatavilla myös 0,07 H/Si timanteilla!

Tutustu Duetto Black Edition -sormuksiin

Muita kesän uutuksia

Assi Arnimaan suunnittelema Tia-sarja on täydentynyt sileällä v-mallisella syleilijäsormuksella. Uutuussormus sopii yhdistettäväksi timanttisormuksen kanssa, mutta se toimii myös itsenäisenä sormuksena minimalistista tyyliä arvostavalle! Saatavilla myös valkokultaisena!

Myös Sami Laatikaisen suosittu Vega-sarja on saanut uutta väriä, kun mallistoa on täydennetty kauniilla värillisillä jalokiviriipuksilla. Riipuksen kukkamaisen kehyksen kaarevat viisteet tehostavat morganiitin tai akvamariinin säihkettä!

Kultakeskus Oy / Kohinoor-timanttikorut

Paroistentie 2
13600 Hämeenlinna


p. (03) 65 711

Jätä viesti


Tai ota yhteyttä